Välj rätt spelbolag

För att bli bra på att spela olika casinospel på nätet gäller det inte bara att välja rätt spelform. Att hitta ett spelbolag som funkar är minst lika viktigt. I Sverige har vi som bekant ett spelmonopol, vilket innebär att man inte får starta ett spelbolag hur som helst. Det är endast Svenska spel och ATG som har tillstånd att bedriva spelverksamhet. Detta innebär dock inte att du som svensk spelare inte har möjlighet att välja ett annat spelbolag. Så länge du har en fungerande internetuppkoppling kan du nämligen spela på massor av svenska spelsajter. Detta är inte olagligt eftersom bolagen tekniskt sett inte är svenska, de är nämligen allt som oftast registrerade i ett annat EU-land, som till exempel Malta.

Spelbolag som ger dig bra odds och ett brett utbud

Spelbolag på nätet – hitta rätt

Hur väljer man då ett spelbolag på nätet? Först och främst ska de ju erbjuda dig som spelar ett bra utbud. Kolla igenom vilket sortiment de har så att du vet att alla dina favoritspel finns tillgängliga. Ett tips är att säkerställa att de tar in spel från flera olika tillverkare, så att du får en bra blandning. Gå in på views.se och läs om olika spelbolag på nätet. Där hittar du massor av läsning om vilka som har bäst utbud samt lite spännande kuriosa. Ett bra spelbolag ska också erbjuda nya spelare en hög bonus, och gärna också ett omfattande lojalitetsprogram. Det ska löna sig att både vara ny på sajten och att vara en trogen och återkommande kund.

Vi nämnde tidigare att de flesta “svenska” spelbolag egentligen är registrerade i ett annat EU-land, för att de ska kunna bedriva sin verksamhet. Glöm inte bort att kolla upp så att de är faktiskt är registrerade i EU, eftersom du måste betala skatt på dina vinster om de inte är det. Om det är svårt att hitta information om var ett spelbolag är registrerat är detta ofta ett tecken på att de har sin bas utanför EU, vilket innebär att det är skatteplikt på allt man vinner.